Home Leven Wat jou mooi maakt (happy feelings gegarandeerd!)

Wat jou mooi maakt (happy feelings gegarandeerd!)

by Judith

Mooi hè? Steeds vaker denk ik erover na hoe vaak het bij vrouwen -including me- draait om uiterlijk. Complimentjes gaan vooral om onze kleding, ons haar of onze mooie kop. Ik smeek mijn vriend om uiterlijke bevestiging en zelfs tegen kinderen roepen we te pas en te onpas hoe mooi ze zijn, totaal niet ziend dat er een beteuterd meisje naast staat die het alleen van haar ouders te horen krijgt. Gek om te bedenken hoe beide meisjes dan al, ieder op hun eigen manier, leren hoe belangrijk uiterlijk is.

Kunnen we niet heel hard roepen wat we zo mooi aan elkaars binnenkant vinden? Daar zou ik in ieder geval veel blijer van worden. 

Dit vind je denk ik ook leuk

Leave a Comment

broodjes hagelslag